B - PENTUE


Yhdeksän Greygem -pentua syntyi 22.5.18 - 5 urosta ja 4 narttua!


ISÄ

Waldgemein Game Keeper 

HD: B/B

Jalostusrekisteri: nro 17

Koetulokset: KAER 1 x AVO1 & 1 x VOI2


EMÄ

FI MVA Greygem Astraia "Asta" 

HD: A/A   ED:0/0

Jalostusrekisteri: nro 22

Koetulokset: KAER 1 x AVO1 & 1 x AVO3


Greygem B- pentue tehtiin yhteistyössä Astan omistajan, Sadun, kanssa. Pitkän pohdinnan jälkeen kysyimme loistavista metsästyslinjoista tulevaa urosta isäksi.

Pentueen isän isä on Suomen ensimmäinen ja ainoa käyttövalio weimariuros, Welmer's Sisu. Sisun takaa löytyy ensimmäisen weimarini loistavat linjat Sinclair's Legacy kennelistä, jonka useat koirat on saavuttanut VOI -tuloksia Suomessa. Sisun emä onkin saanut ennätykselliset täydet 100 pistettä VOI -luokassa! Uroksen emälinjat on puolestaan hienoimmista saksalaisista käyttölinjoista, jotka on periyttäneet useita niin koe- kuin näyttelypalkittuja koiria. Uros tulee yhdestä Suomen vanhimmista weimareita kasvattavista kennelistä.

Pentueen emä tulee erittäin tasalaatuisesta pentueesta, joista kahdeksasta koirasta kuusi on käynyt kokeissa ja näistä viisi on koepalkittuja. Myös kuusi koiraa pentueesta on käynyt näyttelyissä ja jokaisella on CACIB ja useammalla muutama tittelikin. Asta sai helmikuussa 2018 AVO1 -palkinnon ja siten siitä tuli pentueen ensimmäinen Suomen Muotovalio. Fasaanijahtien lisäksi Asta on todettu myös mainioksi passikoiraksi ja se noutaakin hyvin niin sorsat kuin kyyhkyt. Kuten emänsä, on Asta helläsuinen noutaja, mutta pienriistan kohdatessa löytyy luonteesta tarvittavaa terävyyttä.

Astan emälinjoista löytyy useampi koepalkittu Muotovalio sekä maailman ensimmäinen kolmoisvalio weimari, Mimmtrix Sally. Emän isälinjat on hienoimmista käyttölinjoista akselilla Belgia-Saksa-Ranska, joista löytyy niin korkeasti koe- kuin näyttelypalkittuja valioluokan koiria, jotka ovat periyttäneet hyvin ominaisuuksiaan.

Asta on luonteeltaan riehakas, mutta samalla nöyrä ja helposti koulutettavissa. Asta on sosiaalinen niin ihmisiä kuin muita koiriakin kohtaan, joten se on helppo seuralainen niin metsällä, kotona kuin muiden harrastusten parissa. Metsästyksen lisäksi Asta harrastaa emäntänsä kera kunnon ylläpitämiseksi vetolajeja ja uimista. "Perässä tulee niin ahkio, sukset, kelkka kuin rollaattorikin!"

LISÄÄ Astasta voit lukea kohdasta A-pentue!

ISÄ Waldgemein Game Keeper 

EMÄ FI MVA Greygem Astraia "Asta" 

PENNUT

Urokset

Greygem Sabik "Iro" 


Om: Lampinen

NÄYTTELYTULOKSET: 1 x SERTI, 1 x ROP

Greygem Sham "Hans"


Om: Brown

Greygem Subra "Aatu"


Om: Tommi Heikkinen

Greygem Scuti "Iivari"


Om: KarttunenGreygem Sheratan "Rymy"


Om: Miettinen

Nartut

Greygem Shaula "Stella"


Om: Nelimarkka

Greygem Shedir "Ruuti"


Om: Aho

Greygem Sirius "Stara"


Om: Väänänen

Sirius KoiraNetissä & Sirius SSK:n tietokannassa    

Greygem Spica "Piika"


Om: Anne Pekkanen, sijoituksessa Satu Määttäsellä