B - PENTUE


Yhdeksän Greygem -pentua syntynyt 22.5.18 - 5 urosta ja 4 narttua!


ISÄ

Waldgemein Game Keeper 

HD: B/B

Jalostusrekisteri: nro 17

Koetulokset: KAER 1 x AVO1 & 1 x VOI2


EMÄ

FI MVA Greygem Astraia "Asta" 

HD: A/A   ED:0/0

Jalostusrekisteri: nro 22

Koetulokset: KAER 1 x AVO1 & 1 x AVO3


Greygem B- pentue tehdään läheisessä yhteistyössä Astan omistajan, Sadun, kanssa. Pitkän pohdinnan jälkeen kysyimme loistavista metsästyslinjoista tulevaa urosta isäksi.

Tulevan isän isä on Suomen ensimmäinen ja ainoa käyttövalio weimariuros, Welmer's Sisu. Sisun takaa löytyy ensimmäisen weimarini loistavat linjat Sinclair's Legacy kennelistä, jonka useat koirat on saavuttanut VOI -tuloksia Suomessa. Sisun emä onkin saanut ennätykselliset täydet 100 pistettä VOI -luokassa! Uroksen emälinjat on puolestaan hienoimmista saksalaisista käyttölinjoista, jotka on periyttäneet useita niin koe- kuin näyttelypalkittuja koiria. Uros tulee yhdestä Suomen vanhimmista weimareita kasvattavista kennelistä. 

Tuleva emä tulee erittäin tasalaatuisesta pentueesta, joista kahdeksasta koirasta kuusi on käynyt kokeissa ja näistä viisi on koepalkittuja. Myös kuusi koiraa pentueesta on käynyt näyttelyissä ja jokaisella on CACIB ja useammalla muutama tittelikin. Asta sai helmikuussa 2018 AVO1 -palkinnon ja siten siitä tuli pentueen ensimmäinen Suomen Muotovalio. Fasaanijahtien lisäksi Asta on todettu myös mainioksi passikoiraksi ja se noutaakin hyvin niin sorsat kuin kyyhkyt. Kuten emänsä, on Asta helläsuinen noutaja, mutta pienriistan kohdatessa löytyy luonteesta tarvittavaa terävyyttä.

Astan emälinjoista löytyy useampi koepalkittu Muotovalio sekä maailman ensimmäinen kolmoisvalio weimari, Mimmtrix Sally. Emän isälinjat on hienoimmista käyttölinjoista akselilla Belgia-Saksa-Ranska, joista löytyy niin korkeasti koe- kuin näyttelypalkittuja valioluokan koiria, jotka ovat periyttäneet hyvin ominaisuuksiaan. 

Odottelemme parhaillaan Astan juoksuja tulevaksi maalis-huhtikuun aikana. Jos kaikki menee hyvin syntyvät pennut alkukesästä 2018.

Odotamme pentueesta luonteeltaan miellyttäviä, rakenteeltaan terveitä koiria, joilla metsästys on verissä!

Pennut myydään ensisijaisesti metsästäviin koteihin ja mahdollisesti kaksi narttua sijoitetaan koteihin, jotka ovat kiinnostuneet viemään koiria kokeisiin.

LISÄTIETOJA TULEVASTA EMÄSTÄ

Asta on luonteeltaan riehakas, mutta samalla nöyrä ja helposti koulutettavissa. Asta on sosiaalinen niin ihmisiä kuin muita koiriakin kohtaan, joten se on helppo seuralainen niin metsällä, kotona kuin muiden harrastusten parissa. Metsästyksen lisäksi Asta harrastaa emäntänsä kera kunnon ylläpitämiseksi vetolajeja ja uimista. "Perässä tulee niin ahkio, sukset, kelkka kuin rollaattorikin!"

Asta asuu maalla lapsiperheessä koirakaverin kera.

LISÄÄ Astasta voit lukea kohdasta A-pentue!

ISÄ Waldgemein Game Keeper 

EMÄ FI MVA Greygem Astraia "Asta"